Attention * Увага * Attention * Увага


Всеукраїнський Конкурс Освітніх Сайтів

Світлина від Миколи Ручки.



Видавництво "Шкільний світ" підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт.
У номінації учителів французької мови блог "Mon ami français" визначено переможцем.
Джерело: Видавництво "Шкільний світ"

За інформацією МОН України






Le tour du monde en 80 secondes


воскресенье, 23 сентября 2012 г.

Cтартував Дев`ятий всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор»


На виконання програми «Партнерство в навчанні» компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України проводить щорічний конкурс «Вчитель – новатор», мета якого – опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.
Конкурс спрямовано на підвищення якості навчання учнів за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), виявлення кращого досвіду створення інноваційних освітніх програмних продуктів на основі ресурсів Microsoft, розвиток ініціативи педагогів, студентів та науковців у розробці та вдосконаленні навчально-методичних матеріалів, мотивування педагогів до використання ІКТ в навчально-виховному процесі.

Учасниками конкурсу є учителі загальноосвітніх навчальних закладів, викладачі та студенти вищих навчальних закладів, науковці.
Конкурс проводиться за такими номінаціями: - Навчальний проект - Виховний проект - Позашкільний проект - Навчальний контент - Он-лайновий освітній ресурс - Навчально-методичне забезпечення Номінацію конкурсу конкурсант обирає самостійно. За рішенням журі конкурсна робота може оцінюватися в іншій номінації.
Для участі необхідно до 30.11.2012 року: - Пройти он-лайн реєстрацію учасника конкурсу - Зареєструватись на сайті освітньої мережі Microsoft «Партнерство в навчанні», заповнити профіль учасника та завантажити конкурсну роботу, приєднатися до тематичної дискусії «Дев`ятий всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор».
Організатори конкурсу спільно з партнером конкурсу, компанією Panasonic, відзначать 10 переможців конкурсу, які отримають цінні призи. Найкраща робота конкурсу відзначається спеціальним Гран-прі від компанії «Майкрософт Україна» - участю у Всесвітньому форумі Microsoft «Партнерство в навчанні» та цінним подарунком від партнерів конкурсу.
Також буде відзначено 100 лауреатів конкурсу. Всі учасники, роботи яких були допущені до розгляду журі, отримають сертифікат учасника конкурсу.

Комментариев нет: