Attention * Увага * Attention * Увага


Всеукраїнський Конкурс Освітніх Сайтів

Світлина від Миколи Ручки.



Видавництво "Шкільний світ" підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт.
У номінації учителів французької мови блог "Mon ami français" визначено переможцем.
Джерело: Видавництво "Шкільний світ"

За інформацією МОН України






Le tour du monde en 80 secondes


вторник, 18 мая 2010 г.

Вас запрошує ліцей

    
У євроклубі «Поліглот» працює 8 мовних секцій, в яких навчаються не тільки ліцеїсти, а й їхні батьки, учні інших навчальних закладів, студенти. Крім програмних англійської, французької, німецької мов, члени клубу мають можливість оволодіти грецькою, італійською, іспанською, латинською мовами та івритом. Великою популярністю у ліцеїстів користується газета клубу "Поліглот", в редакції якої тісно співпрацюють не тільки нинішні ліцеїсти, а й випускники ліцею, навіть ті, які навчаються за кордоном. Таким чином, газета стала інтернаціональною, маючи своїх кореспондентів у США, Швеції, Чехії, на Кіпрі. У клубі видаються збірники віршів, перекладів, творів декількома мовами. Причому наші учні перекладають вірші не тільки з англійської чи французької на українську мову, а навіть з української та російської на французьку та англійську!
Традиційно клуб "Поліглот" проводить відкритий турнір поліглотів, відкритий пісенний фестиваль, в яких мають змогу брати участь учні будь-яких навчальних закладів Донбасу. Вперше у 2006 році до участі у турнірі були залучені учні із США, які брали участь у турнірі дистанційно. Завдання до турніру готують викладачі Донецької області, а також фахівці з Перу, Франції, США, Німеччини та інших країн. Таким же професіональним є і журі турніру. На жаль, так склалося, що всі переможці турнірів поліглотів вчаться і працюють далеко поза межами нашої рідної України: Швейцарія, Польща, Франція, Канада, Німеччина.
Традиційними в ліцеї стали фестивалі культури народів України, Росії, Греції, Англії, Франції, які проводять сумісно клуби "Синій птах" та "Поліглот".

Комментариев нет: