Attention * Увага * Attention * Увага


Всеукраїнський Конкурс Освітніх Сайтів

Світлина від Миколи Ручки.



Видавництво "Шкільний світ" підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт.
У номінації учителів французької мови блог "Mon ami français" визначено переможцем.
Джерело: Видавництво "Шкільний світ"

За інформацією МОН України






Le tour du monde en 80 secondes


среда, 27 января 2010 г.

ФК “ASTRA”

“Per aspera ad astra”


Якщо 2001 рік був для клубу роком вирішення організаційних питань та часом створення команд, то вже 2002 – став роком перших досягнень.
ФК “ASTRA” стала одним із організаторів проведення футбольного турніру “Обдарована молодь за футбол-2002”. У півфіналі “ASTRA” досить легко виграла у команди економіко-правового ліцею з рахунком 5:1. У фіналі команда зустрілася з Донецьким медичним ліцеєм. Дуже драматичним та напруженим був фінал. У додатній час нашим футболістам вдалося забити м’яч і довести гру до перемоги 5:4.
Таким чином, першим завойованим трофеєм став Кубок “Обдарована молодь за футбол – 2002”. Нагороди команді вручив прославлений футболіст, президент Федерації Футболу м. Донецька Віктор Олексійович Звягінцев.
Велике вшанування володарів Кубку “ОМФ-2002” відбулося також і в Донецькому бізнес-ліцеї. Нагороди переможцям вручив Микола Петрович Іваніцин, проректор ДонНУ з виховної роботи.

У вересні-жовтні “ASTRA” вперше в історії ДонНУ взяла участь у першості фізичного факультету. Юна “ASTRA” стала справжнім відкриттям турніру. Малий досвід команди не дозволив стати чемпіоном фізфаку. Вигравши у команди “МІФ” (чемпіона 2001 року) з рахунком 3:2, “Преподи” (багаторазового чемпіона ДонНУ) – 3:0, “Меркурій” – 8:1, “ХАОС”- 6:0, зігравши в нічию 4:4 з чемпіоном “Ultima” і програвши 1:3 “Штурму” (50% випускники ліцею) “ASTRA” посіла 3 місце, а Дерябін Богдан
із 13 м’ячами став кращим голеодором чемпіонату.

Комментариев нет: